1BDRQG
Cambiamos vidas que cambian vidas
#LoremIpsum

En ple segle XXI, 663 milions de persones no tenen accés a aigua neta. Si a l'escassetat d'un recurs tan vital, li sumes el fet de viure en una zona en conflicte, la situació s'agreuja encara més i provoca que milers de persones pateixin una situació de desigualtat extrema.

Al 2013 la violència va esclatar a la República Centreafricana, i milers de persones es van veure obligades a abandonar la seva llar. Des de setembre d'aquest any, el conflicte s'ha intensificat. En aquesta guerra no solament les armes maten, l'aigua també pot fer-ho: les milícies han contaminat pous d'aigua llançant els cossos sense vida de les persones assassinades. Sense aigua i sense aliments ningú s'atreveix a tornar a casa seva.

L'accés a l' aigua potable per beure, cuinar i rentar-se és essencial per a la vida i també per evitar que es propaguin malalties com el còlera i la diarrea, que poden causar la mort i que afecten principalment els més petits.

Sense aigua neta, no pot haver-hi vida.

Des d'Oxfam Intermón estem proporcionant aigua potable a la població mitjançant la rehabilitació de pous i el subministrament d'aquest recurs a través de camions cisterna. També col·laborem en la rehabilitació de fonts d'aigua en centres de salut i escoles.

#LoremIpsum

Canvia la seva aigua, salva la seva vida.

Segueix-nos
Contacte | Fes-te'n soci/a | Dona't d'alta al butlletí | Dóna't de baixa | Política de privacitat