REPTE CONTRA LA CRISI CLIMÀTICA DEL VOLUNTARIAT D'OXFAM INTERMÓN A SABADELL

 • Avatar de la iniciativa
  18/12/2019

Recaudado

 • 105%
   
  105%
   
  3136.59€ de 3000€

L'emergència climàtica ja està afectant les persones que menys tenen, que no només tenen més dificultats per fer-hi front, sinó que són els que menys han contribuït a provocar-la. L'augment de les temperatures, les sequeres i els fenòmens climàtics extrems estan provocant la pèrdua de mitjans de vida i que milions de persones estiguin en perill.

Des d’Oxfam Intermón portem anys treballant en projectes de resiliència i adaptació al canvi climàtic donant suport a les comunitats més afectades perquè es desenvolupin i puguin superar les situacions de crisi climàtiques.

Col·laborem amb organitzacions locals en programes que ajuden a les famílies a millorar les seves collites mitjançant tècniques d'agricultura i aprofitament d'aigua i els subministrem llavors autòctones més resistents.

AQUEST ES EL REPTE QUE ENS HEM MARCAT EN L'EQUIP DE D'OXFAM INTERMÓN A SABADELL PER DONAR SUPORT A AQUESTES PERSONES

Últimos donativos

Fecha Nombre Importe Comentario
28.01.2020 Comité de Oxfam Intermón a Sabadell 3136.59€

Recaptació en el XII Concert que organitzem a Sabadell (Paquito Groove Band, Teatre de La Faràndula, 24 de gener)
GRÀCIES a totes les persones que vau assistir.
També volem agrair especialment a les persones que van donar mitjançant la Fila 0 i els patrocinadors: Subministres Llonch, Creus Imatge i So, Cansaladeries Medran, Fidel Roca Joiers, Cisell Escola de Dança, La Palma Pastissers, Traça, I.C.M. Ibercode, Pastisseria Núria.
MOLTES GRÀCIES!!